04.aug-06.aug 2016

Servering


 

Risør Hotel
Hotellets restaurant er lys og innbydende, innredet i en sjarmerende maritim stil. Her ønsker vertskapet å tilby gjestene en nordisk matkultur basert på lokale råvarer med velsmakende og nylaget mat. Med matfatet lett tilgjengelig på utsiden av brygga, er det naturlig at menyen gjerne består av fisk og skalldyr av forskjellige slag. Fra restauranten kan du gå rett ut på takterrassen. Her kan du få servert smakfulle småretter tilpasset sted og beliggenhet. Meny
Stangholmen Fyr
Stangholmen fyr ble første gang tent 27. oktober 1855. Stangholmen er et sted hvor himmel og hav møtes, hvor sjøfuglene alltid skriker og hvor skip passerer forbi. Fram til 1959 hadde 8 fyrvokterfamilier sitt hjem på Stangholmen kortere eller lengre tid. I dag er det et eksotisk serveringssted med restaurant, kro og bar. Her finner du uteservering med Risørs beste utsikt. Egen båt fra byen/hukken hver hele og halve time.
Meny restaurant Meny kroa

 

 
Peterhead
Peterhead Bar åpnet i 1996 og ble fort kjent som en bar med stort utvalg av edle dråper i hyllene. I 2014 fikk Peterhead Bar nye eiere og Peterhead fikk en ansiktsløftning i Januar samme år. Tappeanlegget ble oppgradert og i dag har Peterhead Bar 11 sorter øl på tapp, vi har også rundt 70 forskjellige sorter øl på flaske. Sankthansaften 2014 åpnet Peterhead Brygge, vår fantastiske uteservering som henger utover bryggekanten på utsiden av Peterhed Bar i sommerhalvåret. Med varme både i parasoller og bordstammer kan våre gjester kose seg her fra tidlig vår til sen høst.
Stranden
Stranden Restaurant & Service er et laidback hyggelig sted ved gjestehavnen. Her serveres frokost, lunsj, småretter og middag både inne og ute. Hjemmelaget mat med gode råvarer i hyggelige omgivelser inne og ute ved sjøen.
Foto: Ø. Christoffersen
Restauranthuset Kast Loss
Risørs kjente sjøhusrestaurant! I 28 år har kokkene på Kast Loss skapt retter som er vanskelige å fjerne fra menyen. Kast Loss er en folkelig restaurant hvor vi daglig mottar fersk fisk og hvor mye av kjøttet vi benytter kommer fra vår lokale produsent. Prøv oss når du er i Risør - vi forsikrer deg om at ingen går sulten fra Kast Loss. Meny
Hukken Bar
Nytt på Hukken er at man kan tilby mange forskjellige viner på glass. Vi har masse forskjellig brennevins typer, noe rart noe mer normalt noe helt spesielt. Hukken bartenderene lager verdens beste alkoholfrie iste...Som våre gjester sier: Det er noe med Hukken.
Brygga Restaurant
Der “M/F Øysang”, landets siste treferge i regulær drift, anløper i hjertet av byen, finner du Brygga Restaurant og Pizza. Bygningen var en gang byens travle fiskemottak. Etter totalrenovering i 2006 huser bygget i dag et helårsåpent moderne spisested, ute og inne, med alle rettigheter, en variert og spennende meny, og byens mest interessante utsikt. I Risør er Brygga sentrum i byen.

Brasseriet Krag
Brasseriet Krag er cafe og restaurant i hovedgta hvor du kan følger med på livet i gatene. Cafe og restaurant i moderne stil som serverer småretter, kebab, pizza, og a la carte menue. Stedet har hyggelig uteservering på gateplan midt i sentrum av Risør.
Foto: Ø. Christoffersen

 

 

Bakgården Restaurant
Bakgården er åpen hver dag i sommer. Vi serverer velsmakende retter for en hver smak i et meget hyggelig og rustikt miljø. Velkommen inn i vår hage.
 
Gymnaset kafe
Gymnaset kafe ligger i kunstparken. Her kan du oppleve flotte utstillinger i kombinasjon med deilig hjemmelaget mat. Lunsj, middag, take away og catering. Digger du sushi, er dette stedet.  
 
China Palace
Familievennlig chinarestaurant med hyggelig vertsskap og gode priser. Familierestaurant som serverer kinesiske og norske retter. I sommer noen sitteplasser ute.
Foto: Ø. Christoffersen
Pir 1
Nyt ferien på byens flytende uterestaurant. Pir 1 har en atmosfære som minner om langt sydligere strøk. Prøv en av våre spesielle cocktails eller en av våre småretter mens du nyter byens beste utsikt.
Coctailfabrikken
I andre etasje av Kast Loss ligger Cocktailfabrikken. Byens musikkbar er kjent for utsøkte cocktails og god atmosfære. En kveld på byen i Risør avsluttes på "Coctail"!

Smakverdigheter

Har du ikke lyst til å lage mat, men vil heller ikke forlate båten? Da er dette løsningen for deg. Smakverdigheter lager måltider 2/3 klare, så du trenger bare å varme opp maten. De bruker sesongens råvarer og lokale leverandører. Imponer venner og familie med deilig måltid i båten på 1-2-3! 

 

 

 

 

SPONSORER